Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/netambulancia.hu/lib/access/opLogin.php on line 540

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/netambulancia.hu/lib/access/opLogin.php on line 541

A daganatgyilkos flavonoidok

2011. 04. 23 14:00 forrás:
A daganatgyilkos flavonoidok

Tudjuk, hogy a vitaminok, ásványi anyagok, és a nyomelemek hiánya a szervezetünkben más egyéb tényezőkkel együtt hozzájárulhatnak különféle súlyosságú elváltozások kialakulásához, de ennek az ellenkezője is igaz: ha kiemelt figyelmet fordítva rá, extra mennyiségben fogyasztunk olyan alapélelmiszereket, tápanyagokat, valamint súlyos esetben étrend-kiegészítőket, amelyek bioflavonoidokat tartalmaznak, hatásosan vehetjük fel a küzdelmet - az alapterápiákkal karöltve - bizonyos rákfajtákkal szemben.

A quercetin nevű vegyület antibakteriális, gyulladást gátló hatása mellett hatékony a HIV vírussal szemben és a daganatos betegségek esetén is. Különösen az olyan, hormonokkal kapcsolatos rákbetegségek ellen hatásos, mint az emlő- és a prosztatarák. Ha mesterségesen adagolják, általában 2:1-hez az arány a C-vitamin javára.

Bioflavonoidokhoz juthatunk általában azokból az élelmiszerekből, amelyek C-vitamint tartalmaznak. Így különösen a citromból, grapefruitból, narancsból, (különösen a héjukban és a fehér belső párnában van nagy mennyiségben), valamint a színes gyümölcsökből, zöldségekből, kezdve a kora nyári bogyókkal, mint a fekete ribizli, áfonya, vagy a paradicsom, sárgarépa, színes paprika, stb. Szinte egész évben hozzájutunk kellően vegyes, de főleg növényi alapokra helyezett étrend esetén.

Címkék: citrom, narancs, c-vitamin, daganat, flavonoid
Teljes verzió..